Зарядна станция Ecotap Duo 22 kW с RFID, GSM, ДТЗ + LAN, MID certified

Код: 60081114

8917,20 лв. (вкл. ДДС)

Описание

Ecotap Duo Charger е AC зарядна станция за зареждане на електрически автомобили и plug-in хибриди. Станцията е стационарна, подходяща за използване в домашна или в публична среда. Оборудвана е с два контактa Тип 2, с които може да извършвате едновременно зареждане на два автомобила, което я прави идеален избор за домакинства, които разполагат с повече от един електромобил, както и за ползване на обществени места като фирмени паркинги, бизнес сгради, магазини и др.

Станцията позволява зареждане с максимална мощност до 22 kW (3 фази) и предоставя  възможност за свързване чрез OCPP 1,6 Json комуникационен протокол. Зареждането се стартира и спира чрез натискане на Старт-бутона, а по време на процеса щепселът се заключва в контакта. Защитата от неоторизирана употреба, както и контролът на достъпа до устройството се извършват посредством RFID оторизация с карта или чип.

Корпусът на станцията е стоманен с антикорозионно покритие, което я прави изключително здрава и надеждна и е още един гарант за качеството на изработка и на използваните материали. Елегантен и удобен, Duo Charger на нидерландския производител Ecotap Ви предлага най-лесния и ефективен начин за безопасно и бързо зареждане едновременно на 2 електрически автомобила или plug-in хибриди на най-добра цена.

Техническа спецификация

Мощност:
Максимална мощност: 22 kW (3x63A), с възможност за регулиране
Напрежение:
Номинално напрежение: 230 V AC (при монофазно свързване); 400 V AC (при трифазно свързване)
Ампераж:
Максимален ток: 63 ампера
IP Степен
IP54 защита от въздействието на околната среда; IK10 устойчивост срещу външни механични удари
Работна среда:
–25°C до +60°C
Размери:
1400 x 220 x 240 мм
Код на продукта:
60081114
Тегло:
45 кг.
Марка:
Ecotap
Гаранция:
24 месеца

Файлове за изтегляне

Подобни продукти