За нас

Тук може да научите повече за това кои сме ние, с какво се занимаваме и какви са нашите цели.

Кои сме ние?

Добре дошли в Солар ОН! Ние сме част от групата фирми на Интер Пауър (www.inter-power.eu), занимаваща се с електроизграждане, професионално промишлено и битово осветление, системи за домашна и сградна автоматизация и фотоволтаични инсталации. С цел по-добро обслужване, бърза доставка, навременен монтаж и качествено обслужване, създадохме solar.bg.

Нашата цел е да осигурим надеждност, ефективност и иновативност на всяка инсталация. Екипът ни е съставен от млади, отговорни и амбициозни професионалисти, готови да задоволят желанията и изискванията на най-претенциозните клиенти.

Стремим се да донесем пълна промяна във вашата енергийна консумация. С нашите фотоволтаични системи ще се насладите на екологично чиста енергия, като в същото време ще намалите емисиите на въглероден диоксид и ще спестите пари от енергийния си разход. 

Етапи

Освен качеството, за нас е важно да изпълняваме проектите си на време. Ние ще сме до вас във всеки един етап от процеса.
1

Консултация и създаване на идеен проект

Екипът ни ще ви помогне с планирането и проектирането на системата, включително избора на подходящо оборудване и разположението на панелите, осигурявайки надеждно и ефективно производство на електроенергия.

2

Оферта и възвръщаемост на инвестицията

Нашите специалисти изготвят оферта за създаването на ФЕЦ и изчисляват възвръщаемостта като отчитат инсталационните разходи и прогнозираната годишна производствена мощност.

3

Технически проект и документация

 След като разясним детайлите относно фотоволтаичната система, ще създадем технически проект, годен за всички институции, които имат отношение към него. 

4

Договор, доставка и изпълнение

След подписването на договора за създаване на ФЕЦ, се извършва доставката на необходимото оборудване, следвана от процеса на инсталация и настройка на системата съгласно спецификациите.

5

Техническа поддръжка

След завършване на инсталацията и пускането й в експлоатация, екипът ни ще осигури пълна поддръжка на вашата система. Можете да се обърнете към нас ако възникне проблем по време на гаранционния срок.

Партньори

Нивото на качеството, което предоставяме, не би било възможно без подкрепата на водещи производители в индустрията.

Ningbo Deye Inverter Technology се занимава с предоставянето на цялостни решения за фотоволтаични енергийни системи, включително решения за жилищни и търговски електроцентрали. 

Delta е глобален доставчик на решения за управление на захранването и топлината. Нейната мисия гласи: “Да предоставяме иновативни, чисти и енергийно ефективни решения за по-добро утре”.

Sharp Solar, дъщерно дружество на Sharp Electronics, е компания за продукти за слънчева енергия, собственост на Sharp Corporation и базирана в Осака, Япония.

Sunsynk е международно призната марка за инвертори и акумулатори. Основните продуктови гами на Sunsynk включват инвертори и системи за съхранение на енергия за клиенти, които се нуждаят от решения за автономно и мрежово захранване. 

SolaX Power се разраства с всяка изминала година, за да се превърне в световно призната международна компания с офиси в Обединеното кралство, Нидерландия, Германия, Австралия, Япония и САЩ. 

Solar MD е основана с визия за достъпна чиста енергия. Тяхната цел е разработването и произвеждането на батерийни системи, които съхраняват електроенергия от възобновяеми енергийни източници по възможно най-ефективен начин.

INVT се концентрира върху индустриалната автоматизация и енергийната мощност и се ангажира да “предоставя най-добрите продукти и услуги, за да позволи на клиентите по-голяма конкурентоспособност”.

V-TAC са доверен доставчик на фотоволтаични компоненти в Европа. Те акцентират върху масовите продукти и постигане на най-доброто съотношение цена/качество.

Huawei използва предимствата си в цифровите технологии и прави нововъведения в интегрирането на утвърдените си цифрови технологии с фотоволтаични технологии и технологии за съхранение на енергия.

HD Hyundai Energy Solutions произвежда и доставя соларни клетки и модули от най-висока клас чрез непрекъснати инвестиции в научноизследователска и развойна дейност и разширяване на най-съвременните производствени мощности.

Solplanet произвежда монофазни, трифазни и хибридни инвертори, интуитивни решения за мониторинг и интелигентни зарядни устройства за електрически превозни средства в съответствие с международните стандарти за високо качество.

JinkoSolar е световен лидер в соларната индустрия. Компанията разпространява своите соларни продукти и продава своите решения и услуги на разнообразна международна база от клиенти в повече от 80 страни по света.

Основана през 2000 г., LONGi се стреми да бъде най-стойностната компания за соларни технологии в света.
LONGi разработва решения за големи електроцентрали, за различни индустрии и домакинства с развитието си, насочено към иновациите.

Trina Solar е китайска компания за фотоволтаици, основана през 1997 г. Компанията произвежда, продава и прави изследвания и разработки на фотоволтаични продукти.

JA Solar Technology произвежда и разпространява силициеви пластини, слънчеви клетки и модули от слънчеви клетки. Компанията разработва, изгражда и експлоатира фотоволтаични електроцентрали. 

Основана през 2006 г., SolarEdge прави революция в соларната индустрия с иновациите, които променят правилата на играта, подобряват енергийната ефективност и увеличават производството.

Като водещ специалист по технологични и енергийни решения за фотоволтаични системи в световен мащаб SMA поставя стандартите за възобновяемо, децентрализирано и дигитално енергозахранване. 

GoodWe е водещ световен производител на фотоволтаични инвертори и решения за съхранение на енергия. GoodWe има повече от 5000 служители в цял свят и е считана за световен доставчик на инвертори за съхранение на енергия № 1 от Wood Mackenzie през 2020 г.

Sungrow е най-разпознаваемата марка за инвертори в света. Компанията е лидер в научноизследователската и разработническата дейност за слънчеви инвертори с най-големия специализиран екип в индустрията.превърне в световен лидер в сферата на чистата енергия

Ние ви гарантираме

При нас ще получите изключително обслужване от началото до края. Нашият специализиран екип се ангажира да ви предостави първокласни продукти, надеждна поддръжка и иновативни решения, съобразени с вашите нужди.
icon-consulting-accent

Професионална консултация

Нашите експерти ще се ангажират да предоставят съвети от най-високо ниво. Без значение колко трудни са въпросите ви, ще намерим бързо отговори на всеки един от тях.

icon-certificate-accent

Продукти със сертификат

Нашите материали и компоненти съответстват на най-високите международни стандарти за качество и безопасност, за да гарантираме, че всеки продукт, който предлагаме, е годен за използване в рамките на Европейския съюз.

icon-documents-accent

Документи

Ние ще Ви осведомим за всичко относно необходимите документи, как да ги придобиете, къде и кога да ги представите. Също така, ще Ви бъдем от помощ при попълването на всяко едно изискване.

icon-on-time-accent

Винаги навреме

Изпълняваме задачите навреме, стриктно спазвайки поставените срокове. Тези срокове ще бъдат ясно посочени в нашия договор и за нас те имат висок приоритет.

icon-standart-accent

Стандарти

Ние гарантираме, че извършената от нас дейност отговаря на всички изисквания и стандарти.

icon-quality-accent

Качество

Нашата основна цел е да постигнем превъзходно качество. Винаги насочваме усилията си към него на всяка цена.