Блог

Изследвайте света на соларната енергия: новини, съвети и тенденции за предимствата на фотоволтаичните системи, избор и инсталация на соларно оборудване, енергийна ефективност и последните иновации в областта.

Как да изберете най-добрия соларен инвертор за вашата система

При създаването на система за слънчева енергия е важно да се помни, че изборът на правилния соларен инвертор е от решаващо значение за постигане на максимална ефективност и производителност на вашата соларна система.

Намалява ли ефективността на слънчевите панели при горещо време?

Един от често задаваните въпроси от собствениците на жилища и предприятията, които обмислят фотоволтаични системи, е дали ефективността на слънчевите панели се влияе от горещото време. В тази публикация ще разгледаме влиянието на високите температури върху ефективността на соларните панели.

Представяме ви бъдещето на устойчивата мобилност: Соларен навес за 2 коли от V-TAC

Радваме се да обявим, че нашият партньор V-TAC, водещ иноватор в областта на устойчивите енергийни решения, представи невероятен соларен навес за 2 коли, революция в сферата на екологичната мобилност.

Процесът на производство на соларни панели започва с пясък: Един любопитен факт!

Въпреки че много хора са наясно с ползите от слънчевата енергия, не всички знаят за любопитното начало на процеса на производство на слънчеви панели. Изненадващо, всичко започва с един на пръв поглед обикновен материал: пясък.

Партньорството ни с ОББ за инвестиционен кредит за изграждане на фотоволтаични централи

Като доставчик на фотоволтаично оборудване ние от Солар ОН винаги сме били посветени на предлагането на иновативни и висококачествени решения за нашите клиенти. С партньорството си с банка ОББ правим още една стъпка напред в нашия ангажимент за устойчивост.

Количка