Мобилна зарядна станция DUOSIDA ТИП 2 | 7,4 KW 32 А | 5 МЕТРА

Код: 2050-PSE-32-5C-ES

749,00 лв. (вкл. ДДС)

Описание

Duosida 7.4 kW е изключително практично решение за зареждането на вашия електромобил. Може да бъде използвана еднакво ефективно независимо дали сте на път или трябва да заредите вашето ЕПС вкъщи.

Устройството е с вграден електромер, таймер, волтметър и сензор за измерване на температурата, като по този начин получавате ключова информация за всяко едно зареждане и за използваната електроенергия.

Лесно зареждане

Работният интерфейс е изключително семпъл, като LED светлини дават индикация за мощността, максималния ток, напрежението, времето за зареждане, температурата и заредената енергия. Включете станцията към монофазен индустриален CEE евро 32 ампера контакт и започнете да зареждате с максимална мощност от 7.4 kW.

Навсякъде с вас

Предимствата на използването на мобилни зарядни станция са много, но на първо място без съмнение е възможността за зареждане от неограничен брой места. Независимо дали се намирате на публичен паркинг или искате да заредите от вкъщи – единственото от което се нуждаете е наличието на контакт и адаптер за свързване към него. За всичко останало ще се погрижи портативната зареждачка Duosida!

 

Техническа спецификация

Мощност:
7,4 kW (монофазно)
Напрежение:
240 VAC
Ампераж:
Максимален ток на фаза: Регулируем 10 / 13 / 16 / 32 ампера
Работна среда:
- 25°C до 50°C (при употреба) / - 30°C до 85°C (при съхранение)
Размери:
240 х 96 х 60 мм
Код на продукта:
2050-PSE-32-5C-ES
Тегло:
3.562 кг
Марка:
DUOSIDA
Гаранция:
24 месеца

Файлове за изтегляне

Подобни продукти