Услуги

Разгледайте нашите услуги и открийте идеалната фотоволтаична система за вашия дом или бизнес. Предлагаме автономни, мрежови и хибридни решения. Независимо от вашите нужди и предпочитания, ние ще ви помогнем да извлечете максимална полза от енергията на слънцето.

Мрежови системи

Тази система работи паралелно с електрическата мрежа. Състои се от фотоволтаични панели, един или няколко инвертора, свързани с мрежата, и разпределително табло, без да включва батерии. Капацитетът на тези системи може да варира от 3kW и повече, в зависимост от конкретните енергийни изисквания. 

Хибридни системи

Този вид соларна система съчетава всички възможности на мрежовата и автономната система. Тя може да бъде използвана като независима или да се свърже с мрежата, осигурявайки гъвкавост и възможност за избор според нуждите и предпочитанията на потребителя.

Автономни системи

Тази конфигурация се използва в ситуации, в които мястото няма достъп до електрическата мрежа и единственият източник на енергия е фотоволтаичната система. Може да бъде проектирана така, че да отговарят на различни изисквания – от захранване само на осветлението до захранване на цяло производствено предприятие.

Процес

Въпреки, че качеството за нас е на първо място, не подценяваме и времето, което отнема цялостното изграждане на една фотоволтаична система. За това, ние ще сме до Вас при всяка една стъпка
1

Пълна консултация

Ще отговорим на всички въпроси и ще се постараем всеки един детайл и всяка една стъпка, да Ви стане ясна.

2

Проектиране

След като обсъдим всички детайли по фотоволтаичната цетрала, следва да я представим в технически вид, годен за всички институции, които имат отношение към нея.

3

Поддръжка

Всяка една система изисква различна поддръжка. Ние сме насреща при всеки един проблем, като в гаранционният срок, Вие нямате никакъв ангажимент към нея.

4

Документация

Изграждането на мрежови системи е свързано и с доста документи, но това не трябва да Ви плаши. Ние ще Ви съпътстваме през цялата процедура и ще осигурим необходимите документи.

5

Изграждане

След като всички останали етапи са минали, спокойно можете да си отдъхнете и да оставите работата на нас. Ние ще я свършим качествено и в срок.