Автономни системи

Тази конфигурация се използва в ситуации, в които мястото няма достъп до електрическа мрежа и единственият източник на енергия е фотоволтаичната система.

Характеристики

За разлика от мрежовата система, автономната система работи напълно независимо от централната мрежа за доставка на електроенергия. Тя включва следните основни компоненти:

  • Фотоволтаични панели
  • Соларен контролер
  • Акумулаторен блок
  • Инвертор
  • Разпределително табло
Автономни соларни системи

Автономните системи обикновено се използват в ситуации, в които достъпът до мрежата е невъзможен или прекалено скъп, като по този начин се заобикалят тромавите процедури, свързани с присъединяването към мрежата. Те могат да бъдат проектирани така, че да отговарят на различни изисквания - от захранване на обикновена лампа през нощта до захранване на цяло производствено предприятие.

Определянето на подходящия размер на такава система е сложно начинание, което зависи от няколко фактора. Сред тях са дали системата ще работи целогодишно или сезонно, изискванията за мощност на уредите, очакваните дневни работни часове, географското местоположение и други важни съображения.

За да определите точно конкретните си нужди, е изключително важно да съберете информация за уредите, които възнамерявате да използвате, включително за тяхната мощност. Преценете приблизителния брой часове, през които ще работят всеки ден. Впоследствие изпратете запитване до нас и ние ще можем да ви предложим индивидуално решение, основано на вашите изисквания.

Системата може да се приложи на практика в различни области, като видеонаблюдение, осветление на паркове и улици, домашно ползване, земеделски нужди и други.

Дори малки системи като кемпери, каравани и лодки могат да бъдат класифицирани като автономни, тъй като не зависят от външно захранване.

Не е възможно да предоставим цена в отговор на запитвания от типа "Искам 1 киловат" или "Колко струва за 2 киловата". За
да бъдем точни и коректни, изготвяме оферти само след получаване на подробни данни от клиентите.

Нашата политика е да градим трайни партньорски отношения с клиентите си, като залагаме на стабилност, конкурентни условия и качествено обслужване с широк диапазон от допълнителни услуги.

За Ваше удобство предлагаме и консултация за изкупуване на електрическата енергия произведена от вашата централа и най-добрите пазарни цени за доставка: Иванова тел.0899226032

 

 

Ние ви гарантираме

При нас ще получите изключително обслужване от началото до края. Нашият специализиран екип се ангажира да ви предостави първокласни продукти, надеждна поддръжка и иновативни решения, съобразени с вашите нужди.
icon-consulting-accent

Професионална консултация

Нашите експерти ще се ангажират да предоставят съвети от най-високо ниво. Без значение колко трудни са въпросите ви, ще намерим бързо отговори на всеки един от тях.

icon-certificate-accent

Продукти със сертификат

Нашите материали и компоненти съответстват на най-високите международни стандарти за качество и безопасност, за да гарантираме, че всеки продукт, който предлагаме, е годен за използване в рамките на Европейския съюз.

icon-documents-accent

Документи

Ние ще Ви осведомим за всичко относно необходимите документи, как да ги придобиете, къде и кога да ги представите. Също така, ще Ви бъдем от помощ при попълването на всяко едно изискване.

icon-on-time-accent

Винаги навреме

Изпълняваме задачите навреме, стриктно спазвайки поставените срокове. Тези срокове ще бъдат ясно посочени в нашия договор и за нас те имат висок приоритет.

icon-standart-accent

Стандарти

Ние гарантираме, че извършената от нас дейност отговаря на всички изисквания и стандарти.

icon-quality-accent

Качество

Нашата основна цел е да постигнем превъзходно качество. Винаги насочваме усилията си към него на всяка цена.