Адаптер за зареждане NRGKICK монофазен 32А щепсел (син)

Код: NRG-CEE-3-32

155,00 лв. (вкл. ДДС)

Описание

Оригинален преходник за свързване на зарядна станция NRGKick към монофазен евро 32 А контакт. Адаптерът се отличава с перфектно пасване, високо ниво на защита и автоматично регулиране на зарядната мощност спрямо спецификите на контакта.

Използването на мобилна зарядна станция е сред най-удобните начини за бързо AC зареждане когато сте на път. Възможността за използване на преходници за свързване към различни контакти позволява зареждането на редица места с максимална мощност и безопасност.

Конкретният адаптер е за мобилна зарядна станция NRGKick и се използват за свързване на устройството към:

  • Индустриален евро CEE 230 VAC / 32 A монофазен 3-пинов контакт

Автоматично адаптиране на зарядната мощност спрямо контакта

Оригиналните адаптери на NRGKick се отличават с автоматичното адаптиране на зарядната мощност спрямо вида контакт към който станцията е свързана. По този начин се гарантира, че зарядната станция няма да надвиши капацитета на контакта, което от своя страна би довело до опасна ситуация.

Температурен контрол и защита от прегряване

Безопасността е на първо място и от NRGKick са помислили за това. Преходникът, предназначен за мобилната зарядна станция на австрийския производител, е оборудвани с пинове чувствителни към прегряване. Към добавка, адаптерът предназначен за свързване към стандартен домакински шуко контакт извършва температурна проверка и на двата пина за свързване. 

Като резултат, зарядната станция може прецизно да засече ако има проблем с контакта, което да води до прегряване. По този начин се избягва и възможността от създаването на опасни ситуации, като ако контактът започне да прегрява, мобилното устройство регулира използвания ток автономно.

Проверка за неизправност при свързване

NRGKick проверява дали е налице проблем с контакта към който е свързана зарядната станция и по-конкретно инсталацията на всяка една от фазите. В случай на нередност LED сигнал индикира за нередност, която не позволява протичането на зареждането. 

Перфектно пасване

Добрата връзка на компонентите е важна за предотвратяването на нежелано спиране на зареждането. Преходниците на NRGKick се захващат здраво, като в същото време меката им повърхност и възможността за хубав захват правят свалянето им лесно при необходимост от смяна.

Техническа спецификация

Мощност:
Максимална мощност: 7.4 kW
Ампераж:
Максимален ток: 32 ампера
IP Степен
IP44
Код на продукта:
NRG-CEE-3-32
Тегло:
0.400 кг.
Марка:
NRGKick
Гаранция:
24 месеца

Файлове за изтегляне

Подобни продукти