6kW Хибриден монофазен инвертор Deye

Код: 11537

2376,34 лв. (вкл. ДДС)

Описание

Хибриден монофазен инвертор Deye

Серията Deye SUN-(3.6-8)K-SG05LP1-EU представлява най-съвременна линия от монофазни хибридни инвертори, внимателно проектирани за отлично управление на енергията. Тези инвертори са пригодени за оптимизиране на съхранението и потреблението на енергия, което ги прави идеални както за жилищни, така и за малки търговски инсталации. С мощности от 3,6K до 8K тази универсална серия отговаря на различни енергийни нужди, като същевременно се интегрира безпроблемно със съществуващите соларни системи.

Основни характеристики

  • Високи възможности за зареждане/разреждане: Инверторите Deye SUN-(3.6-8)K-SG05LP1-EU поддържат максимален ток на зареждане/разреждане от 190 А. Този висок капацитет осигурява ефективно съхранение и разреждане на енергията, като подобрява цялостното ѝ използване.
  • Съвместимост с дизелови генератори: Тези инвертори могат да съхраняват енергия от дизелови генератори, предлагайки допълнително ниво на надеждност на захранването и осигурявайки ефективно използване на резервните източници на енергия.
  • Паралелна работа: Една от отличителните характеристики на тази серия е способността ѝ да поддържа до 16 устройства в паралел както за мрежови, така и за извънмрежови конфигурации. Тази паралелна способност осигурява значителна мащабируемост, като се съобразява с нарастващите енергийни нужди без компромис с производителността.
  • Универсалност на батерията: Инверторите са съвместими както с оловно-киселинни, така и с литиево-йонни батерии. Освен това няколко батерии могат да се свържат паралелно, за да се увеличи капацитетът за съхранение на енергия, като се задоволят различни нужди от съхранение.
  • Възможности за преоборудване: Възможността за свързване на променлив ток със съществуващи соларни системи прави тези инвертори идеални за модернизация, като позволява на потребителите да обновяват енергийните си системи без цялостен ремонт.
  • Удобен за потребителя интерфейс: Цветният сензорен LCD екран осигурява интуитивен интерфейс за наблюдение и управление, като гарантира, че потребителите могат лесно да получават достъп и да управляват информацията за системата.
  • Устойчив дизайн: Създадени да издържат дълго време, тези инвертори притежават степен на защита IP65, която ги предпазва от проникване на прах и вода, което ги прави подходящи за инсталиране при различни условия на околната среда.

Хибридните инвертори Deye SUN-(3.6-8)K-SG05LP1-EU осигуряват надеждно и ефективно управление на енергията, което ги прави основен избор за съвременни енергийни системи, търсещи най-съвременни решения.

Техническа спецификация

Серия:
Хибриден
Мощност:
6kW
Честота:
50, 60 Hz
IP Степен
IP65
Работна среда:
-40 to +60℃, >45℃ Derating
Размери:
330×580×232 мм
Код на продукта:
SUN-6K-SG05LP1-EU
Тегло:
24.9 кг
Сертификати:
IEC/EN 61000-6-1/2/3/4, IEC/EN 62109-1, IEC/EN 62109-2
Марка:
Deye
Гаранция:
5 години | Възможност за удължена гаранция +5 години

Файлове за изтегляне

Подобни продукти