30kW Мрежов Инвертор Трифазен INVT IP66 10г.

Код: 11507

3736,61 лв. (вкл. ДДС)

Описание

Открийте перфектното решение за максимално използване на вашата соларна система с нашите мрежови инвертори. Проектирани за безпроблемно синхронизиране на производството на възобновяема енергия с комуналната мрежа, тези инвертори предлагат изключителна ефективност, надеждност и рентабилност.

Основни характеристики:

  • Безпроблемна мрежова интеграция: Нашите мрежови инвертори позволяват безпроблемно интегриране на вашата соларна система с електрическата мрежа. Те преобразуват постоянния ток, генериран от соларните панели, в променлив ток, който може да се използва директно от вашите уреди или да се подава към мрежата.
  • Следене на точката на максимална мощност (MPPT): Усъвършенстваната технология MPPT гарантира, че вашите соларни панели работят с най-високата си ефективност, като улавят максимално наличната слънчева светлина и оптимизират производството на енергия. Това води до увеличаване на производството на енергия и по-добра възвръщаемост на инвестицията ви.
  • Наблюдение в реално време: Контролирайте производството на енергия с функциите за наблюдение в реално време. Проследявайте работата на вашата соларна система, следете производството на енергия и анализирайте ефективността на системата с помощта на удобни за потребителя интерфейси и приложения за смартфони.
  • Стабилност и безопасност на мрежата: Нашите мрежови инвертори отговарят на строги стандарти за безопасност и съответствие с изискванията на мрежата. Те са проектирани да поддържат стабилността на мрежата, като се синхронизират с напрежението и честотата на мрежата за комунални услуги, осигурявайки безопасна и надеждна работа.

Техническа спецификация

Серия:
Мрежов
Мощност:
Max. Input Power: 48kW;
Rated Output Power: 30kW;
Max. Output Power: 33.3kVA;
Напрежение:
Max. Input (DC): 1100V;
Start Voltage(DC): 250V;
Rated Input Voltage 600V;
Full-load MPP Voltage Range: 500V – 800V;
MPPT Voltage Range: 200V - 1000VRated Grid Voltage: 230Vac / 400Vac, 3L / N / PE
Ампераж:
Max. Current per MPPT: 26AMax. Output Current: 48.3A
Честота:
Rated Grid Frequency 50Hz / 60Hz
IP Степен
IP66
Работна среда:
-30°C to +60°C
Размери:
230 x 600 x 430мм
Код на продукта:
VT-6630305
Тегло:
4,53
Сертификати:
CE, EMC, ROHS
Марка:
INVT
Гаранция:
10 години

Файлове за изтегляне

Подобни продукти