100kW Мрежов Инвертор Трифазен INVT IP66 10г.

Код: 11520

9028,37 лв. (вкл. ДДС)

Описание

Открийте перфектното решение за максимално използване на вашата соларна система с нашите мрежови инвертори. Проектирани за безпроблемно синхронизиране на производството на възобновяема енергия с комуналната мрежа, тези инвертори предлагат изключителна ефективност, надеждност и рентабилност.

Основни характеристики:

  • Безпроблемна мрежова интеграция: Нашите мрежови инвертори позволяват безпроблемно интегриране на вашата соларна система с електрическата мрежа. Те преобразуват постоянния ток, генериран от соларните панели, в променлив ток, който може да се използва директно от вашите уреди или да се подава към мрежата.
  • Следене на точката на максимална мощност (MPPT): Усъвършенстваната технология MPPT гарантира, че вашите соларни панели работят с най-високата си ефективност, като улавят максимално наличната слънчева светлина и оптимизират производството на енергия. Това води до увеличаване на производството на енергия и по-добра възвръщаемост на инвестицията ви.
  • Наблюдение в реално време: Контролирайте производството на енергия с функциите за наблюдение в реално време. Проследявайте работата на вашата соларна система, следете производството на енергия и анализирайте ефективността на системата с помощта на удобни за потребителя интерфейси и приложения за смартфони.
  • Стабилност и безопасност на мрежата: Нашите мрежови инвертори отговарят на строги стандарти за безопасност и съответствие с изискванията на мрежата. Те са проектирани да поддържат стабилността на мрежата, като се синхронизират с напрежението и честотата на мрежата за комунални услуги, осигурявайки безопасна и надеждна работа.

Техническа спецификация

Серия:
Мрежов
Мощност:
AC Power: 100kW
Max. Input Power: 150kW
Напрежение:
Max. Input Voltage: 1100V
Start Voltage: 250V
Rated Input Voltage: 620V
Ампераж:
Max. Current per MPPT: 26A
Max. Short Circuit Current per MPPT: 40A
Честота:
50Hz/60Hz
Фактор на мощността (PF):
>0.99 (0.8 leading~0.8 lagging)
IP Степен
IP66
Работна среда:
-30 ~ +60 °C
Размери:
1050 x 660 x 330 mm
Код на продукта:
11520
Тегло:
95 кг.
Марка:
INVT
Гаранция:
10 год.

Файлове за изтегляне

Подобни продукти