15kW Мрежов Инвертор Трифазен INVT

Код: 11630

2684,38 лв. (вкл. ДДС)

Описание

Открийте перфектното решение за максимално използване на вашата соларна система с нашите мрежови инвертори. Проектирани за безпроблемно синхронизиране на производството на възобновяема енергия с комуналната мрежа, тези инвертори предлагат изключителна ефективност, надеждност и рентабилност.

Основни характеристики:

  • Безпроблемна мрежова интеграция: Нашите мрежови инвертори позволяват безпроблемно интегриране на вашата соларна система с електрическата мрежа. Те преобразуват постоянния ток, генериран от соларните панели, в променлив ток, който може да се използва директно от вашите уреди или да се подава към мрежата.
  • Следене на точката на максимална мощност (MPPT): Усъвършенстваната технология MPPT гарантира, че вашите соларни панели работят с най-високата си ефективност, като улавят максимално наличната слънчева светлина и оптимизират производството на енергия. Това води до увеличаване на производството на енергия и по-добра възвръщаемост на инвестицията ви.
  • Наблюдение в реално време: Контролирайте производството на енергия с функциите за наблюдение в реално време. Проследявайте работата на вашата соларна система, следете производството на енергия и анализирайте ефективността на системата с помощта на удобни за потребителя интерфейси и приложения за смартфони.
  • Стабилност и безопасност на мрежата: Нашите мрежови инвертори отговарят на строги стандарти за безопасност и съответствие с изискванията на мрежата. Те са проектирани да поддържат стабилността на мрежата, като се синхронизират с напрежението и честотата на мрежата за комунални услуги, осигурявайки безопасна и надеждна работа.

Техническа спецификация

Мощност:
Макс. Входяща мощност: 24kW;
Номинална изходна мощност: 15kW;
Макс. изходна мощност: 16.6kVA;
Напрежение:
Макс. входно напрежение: 1100V;
Начално напрежение: 250V;
Номинално входно напрежение: 600V;
Обхват на постояннотоковото напрежение при пълно натоварване: 480V ~ 800V;
MPPT диапазон: 200V ~ 1000V;
Номинално мрежово напрежение: 230Vac /400Vac, 3L / N / PE;
Ампераж:
Макс. Ток за MPPT: 32A
Макс. Ток на късо съединение за MPPT: 40A
Макс. Изходен ток (AC): 24.1A
Честота:
Изходна честота 50/60Hz
Фактор на мощността (PF):
>0.99 (0.8 водещи - 0.8 изоставане)
IP Степен
IP66
Капацитет на батерията:
-30°C to +60°C
Размери:
534 x 440 x 220 мм
Код на продукта:
11630
Тегло:
24 кг
Марка:
INVT
Гаранция:
10 години

Файлове за изтегляне

Подобни продукти