6kW Хибриден Инвертор Трифазен (вкл. WiFi и токови трансформатори)

Код: 11788

3883,14 лв. (вкл. ДДС)

Описание

Открийте бъдещето на енергийните решения с нашите най-съвременни хибридни инвертори. Тези усъвършенствани устройства безпроблемно свързват слънчевите панели с традиционната електрическа мрежи. Със своя интелигентен дизайн и най-съвременни технологии нашите хибридни инвертори предлагат несравнима ефективност и гъвкавост.

Основни характеристики:
  • Двоен захранващ източник: Нашите хибридни инвертори ви позволяват да използвате мощността както на възобновяемата енергия, така и на електрическата мрежа. Наслаждавайте се на непрекъснато електроснабдяване дори по време на прекъсвания на електрозахранването или периоди на ниско производство на енергия.
  • Интелигентно управление на енергията: Оборудвани с интелигентни системи за управление на енергията, нашите хибридни инвертори оптимизират използването на енергия въз основа на данни за производството и потреблението на енергия в реално време. Увеличете до максимум самостоятелното потребление на възобновяема енергия и намалете до минимум зависимостта от мрежата, което ще доведе до значителни икономии на разходи.
  • Съвместимост с батериите за съхранение: Хибридният инвертор може да се свърже с решения за съхранение на енергия, като например литиево-йонни батерии, за да се съхранява излишната енергия, генерирана от възобновяеми източници.
  • Дистанционно наблюдение и контрол: Бъдете свързани с енергийната си система по всяко време и навсякъде. Нашите хибридни инвертори предлагат възможности за дистанционно наблюдение и контрол, които ви позволяват да проследявате производството на енергия и да регулирате настройките.

Техническа спецификация

Мощност:
Макс. Входяща мощност: 7800W;
Номинална AC изходна мощност и UPS мощност: 6000 W;
Макс. AC изходна мощност: 6600 W;
Ампераж:
PV входен ток: 13A+13A ;
Номинален изходен променлив ток: 9,1/8,7 A;
Макс. AC изходен ток: 10/9,6 A;
Макс. Трифазен небалансиран изходен ток: 13.6/13A;
Максимален изходен ток на късо съединение: 75A;
Макс. Непрекъснато AC преминаване: 45A;
Честота:
Изходна честота 50/60Hz
Фактор на мощността (PF):
0.8 водещи - 0.8 изоставане
IP Степен
IP65
Работна среда:
-40~60℃ BJ2, >45℃
Код на продукта:
SUN-6K-SG04LP3-EU
Тегло:
33.6 kg
Марка:
Deye
Гаранция:
10 години

Файлове за изтегляне

Подобни продукти