Комплект адаптери NRGKICK за свързване към различни контакти

Код: NRG-SET-1

450,00 лв. (вкл. ДДС)

Описание

Комплект от оригинални преходници за мобилно зарядно устройство NRGKick. Адаптерите се отличават с перфектно пасване, автоматично адаптиране на зарядната мощност спрямо вида контакт и най-висока защита.

Използването на мобилна зарядна станция е сред най-удобните начини за бързо AC зареждане когато сте на път. Възможността за използване на преходници за свързване към различни контакти позволява зареждането на редица места с максимална мощност и безопасност.

Конкретните адаптери са предназначени за мобилна зарядна станция NRGKick и се използват за свързване на устройството към:

  • Стандартен домакински шуко 230 VAC / 16 A контакт
  • Индустриален евро CEE 230 VAC / 16 A монофазен 3-пинов контакт
  • Индустриален евро CEE 400 VAC / 16 A трифазен 5-пинов контакт

Автоматично адаптиране на зарядната мощност спрямо контакта

Оригиналните адаптери на NRGKick се отличават с автоматичното адаптиране на зарядната мощност спрямо вида контакт към който станцията е свързана. По този начин се гарантира, че зарядната станция няма да надвиши капацитета на контакта, което от своя страна би довело до опасна ситуация.

Температурен контрол и защита от прегряване

Безопасността е на първо място и от NRGKick са помислили за това. Комплектът от преходници, предназначен за мобилната зарядна станция на австрийския производител, са оборудвани с пинове чувствителни към прегряване. Към добавка, адаптерът предназначен за свързване към стандартен домакински шуко контакт извършва температурна проверка и на двата пина за свързване. 

Като резултат, зарядната станция може прецизно да засече ако има проблем с контакта, което да води до прегряване. По този начин се избягва и възможността от създаването на опасни ситуации, като ако контактът започне да прегрява, мобилното устройство регулира използвания ток автономно.

Проверка за неизправност при свързване

NRGKick проверява дали е налице проблем с контакта към който е свързана зарядната станция и по-конкретно инсталацията на всяка една от фазите. В случай на нередност LED сигнал индикира за нередност, която не позволява протичането на зареждането. 

Перфектно пасване

Добрата връзка на компонентите е важна за предотвратяването на нежелано спиране на зареждането. Преходниците на NRGKick се захващат здраво, като в същото време меката им повърхност и възможността за хубав захват правят свалянето им лесно при необходимост от смяна.

Техническа спецификация

Мощност:
3 kW / 3.7 kW /11 kW
Ампераж:
Максимален ток: 13 / 16 ампера
IP Степен
IP44
Размери:
3 х 2.5 мм2 (Шуко накрайник)
Код на продукта:
NRG-SET-1
Тегло:
1.400 кг.
Марка:
NRGKick
Гаранция:
24 месеца

Файлове за изтегляне

Подобни продукти