3kW Мрежов Инвертор LCD Дисплей Монофазен IP65

Код: 11369

Original price was: 1232,17 лв..Current price is: 1047,35 лв.. (вкл. ДДС)

Описание

Открийте перфектното решение за максимално използване на вашата соларна система с нашите мрежови инвертори. Проектирани за безпроблемно синхронизиране на производството на възобновяема енергия с комуналната мрежа, тези инвертори предлагат изключителна ефективност, надеждност и рентабилност.

Основни характеристики:

  • Безпроблемна мрежова интеграция: Нашите мрежови инвертори позволяват безпроблемно интегриране на вашата соларна система с електрическата мрежа. Те преобразуват постоянния ток, генериран от соларните панели, в променлив ток, който може да се използва директно от вашите уреди или да се подава към мрежата.
  • Следене на точката на максимална мощност (MPPT): Усъвършенстваната технология MPPT гарантира, че вашите соларни панели работят с най-високата си ефективност, като улавят максимално наличната слънчева светлина и оптимизират производството на енергия. Това води до увеличаване на производството на енергия и по-добра възвръщаемост на инвестицията ви.
  • Наблюдение в реално време: Контролирайте производството на енергия с функциите за наблюдение в реално време. Проследявайте работата на вашата соларна система, следете производството на енергия и анализирайте ефективността на системата с помощта на удобни за потребителя интерфейси и приложения за смартфони.
  • Стабилност и безопасност на мрежата: Нашите мрежови инвертори отговарят на строги стандарти за безопасност и съответствие с изискванията на мрежата. Те са проектирани да поддържат стабилността на мрежата, като се синхронизират с напрежението и честотата на мрежата за комунални услуги, осигурявайки безопасна и надеждна работа.

Техническа спецификация

Серия:
Мрежов
Мощност:
Max. Input Power: 3.6kW;
Rated AC Power: 3kW;
Напрежение:
Max. Input (DC): 600V;
Start Voltage/Min. Operating (DC): 120/100V;
MPPT Range (DC): 120V-550V;
MPPT Rated (DC): 360V;
Rated Grid Voltage (AC): 230V, L+N+PE
Ампераж:
Max. Current per MPPT: 8A
Max. Output Current: 14A
Честота:
Rated Grid Frequency 50Hz / 60Hz
Фактор на мощността (PF):
≥0.99 (Rated Power)
IP Степен
IP65
Работна среда:
-25°C to +60°C
Размери:
360 x 462 x 150 мм
Код на продукта:
VT-6603105
Тегло:
18кг.
Марка:
V-TAC
Гаранция:
5 години | Възможност за удължена гаранция +5 години

Файлове за изтегляне

Подобни продукти