3.6kW Хибриден Инвертор Монофазен 3г.

Код: 11374

3168,44 лв. (вкл. ДДС)

Описание

Открийте бъдещето на енергийните решения с нашите най-съвременни хибридни инвертори. Тези усъвършенствани устройства безпроблемно свързват слънчевите панели с традиционната електрическа мрежи. Със своя интелигентен дизайн и най-съвременни технологии нашите хибридни инвертори предлагат несравнима ефективност и гъвкавост.

Основни характеристики:
  • Двоен захранващ източник: Нашите хибридни инвертори ви позволяват да използвате мощността както на възобновяемата енергия, така и на електрическата мрежа. Наслаждавайте се на непрекъснато електроснабдяване дори по време на прекъсвания на електрозахранването или периоди на ниско производство на енергия.
  • Интелигентно управление на енергията: Оборудвани с интелигентни системи за управление на енергията, нашите хибридни инвертори оптимизират използването на енергия въз основа на данни за производството и потреблението на енергия в реално време. Увеличете до максимум самостоятелното потребление на възобновяема енергия и намалете до минимум зависимостта от мрежата, което ще доведе до значителни икономии на разходи.
  • Съвместимост с батериите за съхранение: Хибридният инвертор може да се свърже с решения за съхранение на енергия, като например литиево-йонни батерии, за да се съхранява излишната енергия, генерирана от възобновяеми източници.
  • Дистанционно наблюдение и контрол: Бъдете свързани с енергийната си система по всяко време и навсякъде. Нашите хибридни инвертори предлагат възможности за дистанционно наблюдение и контрол, които ви позволяват да проследявате производството на енергия и да регулирате настройките.

Техническа спецификация

Серия:
Хибриден
Мощност:
Max. Input Power: 4.6kW;
Rated AC Power: 3.6kW;
Напрежение:
Max. Input (PV): 550V;MPPT Range (PV): 125-500V;
Rated Voltage (AC): 230V, L + N + PE;
Operating Voltage Range (AC): 176- 270V;
Ампераж:
Max. PV Input Current: 12AMax. Output Current: 16A
Честота:
50Hz / 60Hz
Фактор на мощността (PF):
0.8 lagging~0.8 leading
IP Степен
IP65
Работна среда:
-25°C to +60°C
Размери:
550 x 515 x 200 мм
Код на продукта:
VT-66036103
Тегло:
25кг.
Марка:
V-TAC
Гаранция:
3 год.

Файлове за изтегляне

Подобни продукти