10kW Хибриден Инвертор Трифазен (вкл. WiFi и токови трансформатори)

Код: 11542

4117,85 лв. (вкл. ДДС)

Описание

Открийте бъдещето на енергийните решения с нашите най-съвременни хибридни инвертори. Тези усъвършенствани устройства безпроблемно свързват слънчевите панели с традиционната електрическа мрежи. Със своя интелигентен дизайн и най-съвременни технологии нашите хибридни инвертори предлагат несравнима ефективност и гъвкавост.

Основни характеристики:
 • Двоен захранващ източник: Нашите хибридни инвертори ви позволяват да използвате мощността както на възобновяемата енергия, така и на електрическата мрежа. Наслаждавайте се на непрекъснато електроснабдяване дори по време на прекъсвания на електрозахранването или периоди на ниско производство на енергия.
 • Интелигентно управление на енергията: Оборудвани с интелигентни системи за управление на енергията, нашите хибридни инвертори оптимизират използването на енергия въз основа на данни за производството и потреблението на енергия в реално време. Увеличете до максимум самостоятелното потребление на възобновяема енергия и намалете до минимум зависимостта от мрежата, което ще доведе до значителни икономии на разходи.
 • Съвместимост с батериите за съхранение: Хибридният инвертор може да се свърже с решения за съхранение на енергия, като например литиево-йонни батерии, за да се съхранява излишната енергия, генерирана от възобновяеми източници.
 • Дистанционно наблюдение и контрол: Бъдете свързани с енергийната си система по всяко време и навсякъде. Нашите хибридни инвертори предлагат възможности за дистанционно наблюдение и контрол, които ви позволяват да проследявате производството на енергия и да регулирате настройките.

SUN 5/6/8/10/12K-SG е чисто нов трифазен хибриден инвертор с ниско напрежение на батерията от 48V, гарантиращ безопасна и надеждна система. С компактен дизайн и висока плътност на мощността, тази серия поддържа съотношение 1,3 DC/AC, спестявайки инвестиция в устройство. Той поддържа трифазен небалансиран изход, разширявайки сценариите на приложение. Оборудван с CAN порт (x2) BMS и паралелен, x1 RS485 порт за BMS, x1 RS232 порт за дистанционно управление, x1 DRM порт, което прави системата интелигентна и гъвкава.

Оборудван е с RS485 / CAN порт за комуникация на батерията

Функция за дистанционно изключване

Смарт платформа за наблюдение
Благодарение на платформата за интелигентно наблюдение, пълната серия инверторни продукти Deye поддържа дистанционно изключване незабавно, когато възникне авария. Задаване на параметри и актуализация на FW дистанционно, което улеснява експлоатацията и поддръжката на фотоволтаичната инсталация.

 • Батерия с ниско напрежение 48 V, дизайн на изолация на трансформатора
 • 6 времеви периода за зареждане/разреждане на батерията
 • Макс. ток на зареждане/разреждане 240А
 • Макс.10 бр паралелно
 • DC двойка и AC двойка за модернизиране на съществуваща слънчева система
 • Поддържа съхраняване на енергия от дизелов генератор
 • Поддържа трифазен небалансиран изход
 • Уникално приложение Smart Load и функция Grid peak shaving

Техническа спецификация

Серия:
Хибриден
Мощност:
AC Power: 10kW
IP Степен
IP65
Размери:
422 x 702 x 281мм (без конектори и скоби)
Код на продукта:
SUN-10K-SG04LP3-EU
Тегло:
47.2 кг
Марка:
Deye
Гаранция:
10 години

Файлове за изтегляне

Подобни продукти