Зарядна станция, EVlink Pro AC/AC Metal, 22kW, 32A, 3P+N, T2S/TF изходен контактs, RDC-DD 6mA, MID meter

Код: EVB3S22N40FM

3448,91 лв. (вкл. ДДС)

Описание

EVlink AC е високонадеждна и интелигентна зарядна станция за повишена ефективност и устойчивост.  Това зарядно устройство 3-то поколение осигурява изключително надеждно, гъвкаво и устойчиво интелигентно зареждане с максимална безопасност за увеличаване на времето за работа, осигурявайки безпроблемно потребителско изживяване за шофьори и монтажници за обществени паркинги в търговски и индустриални сгради, корпоративни EV автопаркове и жилищни комплекси. Лесен и сигурен за инсталиране, работа, наблюдение и поддръжка чрез цифрови възможности и максимална безопасност.

Ползи от EVlink Pro AC

 • Подобрено свързване
  Дистанционно наблюдение посредством OCPP 1.6 или Modbus оперативна съвместимост за интелигентно зареждане. Възможност за надграждане до ISO 15118.
 • Гъвкавост
  Мащабируема, модулна конструкция с T2S контакт, прикачен кабел T2, домашен контакт. Налична е инсталация за стоящ монтаж на стена или на под. Персонализируем изглед и усещане.
 • Устойчиво развитие
  Сертификат Green Premium, предоставящ ReaCH, RoHS, край на жизнения цикъл, профил на околната среда за продукти. Лесен ремонт.
 • Надеждност
  Изпитаните и сертифицирани продукти отговарят на строги стандарти, включително на най-новите IEC 61851, издание 3.
 • Удобство за потребителя
  Лесен и интуитивен за монтаж, въвеждане в експлоатация, използване, опериране и поддръжка.
  Въвеждане в експлоатация чрез приложението eSetup или EcoStruxure EV Charging Expert.
 • Засилена безопасност
  Вградено RCD тип B-EV намаляващ изключването в случай на утечки на постоянен ток. Вградено спомагателно изключвателно устройство iMNx, ако контакторът е повреден.

Ново EV зарядно устройство, специално проектирано за сгради

 • Зареждане у дома
  С многофамилната си настройка EVlink Pro AC предоставя на собствените и наемателите на многофамилни жилища възможност за зареждане.
 • Зареждане на работа
  Интелигентното интегриране на зарядни станции EVlink Pro AC в офис сгради и индустриални пространства осигурява спокойствие на собственика на сградата.
 • Зареждане по местоназначение
  Зарядната станция EVlink Pro AC предлага изключителни ползи за местоназначения като търговски обекти, ресторанти и хотели.

Техническа спецификация

Мощност:
22 kW
Работна среда:
-30…45 °C
Размери:
529 х 317 х 153 mm
Код на продукта:
EVB3S22N40M
Тегло:
7,2 кг
Сертификати:
EV Ready CE
Марка:
EVPoint
Гаранция:
24 месеца

Файлове за изтегляне

Подобни продукти