Sunwoda Батерия с климатизиран шкаф с охлаждане с флуид 120kWh + Инвертор Deye 30kW

Код: CIESS30120

122513,20 лв. (вкл. ДДС)

Описание

Индустриални батерии DEYE 120kWh/30kW EMS: В света на индустриалните енергийни решения, DEYE изпъква с иновативни индустриални батерии и хибридни инвертори, предоставящи ефективно управление на енергията. Системата DEYE 120kWh/30kW EMS съчетава висококапацитетна батерия, мощен хибриден инвертор и умна система за управление на енергия (EMS), постигайки оптимална енергийна устойчивост.

Пълна интеграция за ефективно управление на енергията с индустриални батерии DEYE 120kWh/30kW EMS, те се предлагат с пълна интеграция между високоволтовите индустриални батерии 120kWh батерия и мощния 30kW хибриден инвертор. Това позволява системата да оптимизира производството и консумацията на енергия, осигурявайки стабилност и ефективност в индустриални среди.

Висока Капацитетна Батерия за дългосрочна устойчивост е сърцето на системата с висококапацитетната 120kWh виосковолтова батерия SUNWODA соларна батерия, която предоставя дългосрочна съхраняемост на енергия над 8000 цикъла над 90% и 12000 цикъла над 80%. Този елемент е от съществено значение за индустриални обекти, които се нуждаят от стабилна енергийна доставка дори по време на върхови тежести или аварийни ситуации.

Мощен Хибриден Инвертор за оптимална производителност. Хибридният инвертор от DEYE с мощност от 30kW позволява ефективната интеграция на различни източници на енергия от индустриални батерии. Това включва соларни панели, ветрогенератори и традиционни електроцентрали. Резултатът е оптимизиран енергиен поток, осигуряващ непрекъсната енергийна подкрепа за индустриалните нужди.

Умна Система за Управление на Енергията (EMS)

DEYE интегрира интелигентна EMS, която автоматично оптимизира употребата на енергия. Системата следи консумацията и производството в реално време, реагирайки на промените в условията и предоставяйки постоянно устойчива и ефективна енергийна доставка.

Предимства от DEYE 60kWh/30kW EMS:

Енергийна Независимост:
– Висококапацитетната батерия осигурява енергийна независимост в случай на изключения или аварии.
– Хибридният инвертор позволява интеграция на различни източници на енергия.

Ефективно Управление:
– EMS осигурява интелигентно управление, реагирайки динамично на промените в енергийния баланс.
– Максимална ефективност при производство и консумация на енергия.

Гъвкавост и Мащабируемост:
– Системата е гъвкава и лесно мащабируема според нуждите на индустриалните обекти.
– Подходяща за нови инсталации или модернизация на съществуващи системи.

С DEYE 120kWh/30kW EMS индустриалните батерии и хибридни инвертори стъпват на ново ниво. С този иновативен продукт, DEYE подпомага индустриалните обекти да постигнат не само енергийна ефективност, но и устойчивост в дългосрочен план. Предлагайки интелигентно управление и гъвкавост в интеграцията на различни източници на енергия, DEYE създава решение, което поддържа бизнеса ви в движение, като същевременно намалява отпечатъка върху околната среда.

Индустриални батерии за фотоволтаични системи с хибридни инвертори DEYE са  опция  за интегриране и управление на енергийните ресурси. Една от напредналите идеи в този контекст е разработката на EMS система (Energy Management System), която не само прогнозира фондовата борса с автоматично балансиране, но и включва хардуерна система за мониторинг, осигурявайки автономност и ефективно управление.

Техническа спецификация

Мощност:
120 kWh батерия/ 30 kW инвертор
IP Степен
IP55
Работна среда:
-30~50℃
Размери:
1200*2160*750mm
Код на продукта:
CIESS30120
Тегло:
1640 kg.
Сертификати:
UN38.3/CE/IEC62619/VDE-AR-N 4105/IEC 62109
Марка:
Sunwoda
Гаранция:
5 год.

Файлове за изтегляне

Подобни продукти