BMS DEYE високоволтов контролер – Cluster

Код: 11863

2534,76 лв. (вкл. ДДС)

Описание

BMS HV Deye BMU Контролна кутия за клъстер с високо напрежение за BOS-G (HVB750V/100A-EU)

Представяме ви контролната кутия за високоволтови батерии Deye, създадена специално за батерийната система BOS-G-HVB750V/100A-EU. Тази контролна кутия служи като централен хъб, осигурявайки интелигентно управление и повишена безопасност за вашата система за съхранение на енергия.

Забележка: Контролната кутия е предназначена за използване с високоволтовата батерийна система Deye BOS-G-HVB750V/100A-EU и изисква инсталация от квалифициран специалист.

Основни характеристики:

  • Централизирано управление: Контролната кутия на Deye за високоволтови батерии действа като централизирано устройство, оптимизирайки контрола и управлението на вашата система за батерии.
  • Безпроблемна интеграция: Специално проектирана за батерийната система BOS-G-HVB750V/100A-EU, тази контролна кутия осигурява безпроблемна съвместимост и ефективна комуникация.
  • Разширено наблюдение: Получете пълна представа за производителността на вашата система за съхранение на енергия с наблюдение в реално време на параметри като напрежение, ток, състояние на зареждане и други.
  • Подобрена безопасност: Контролната кутия е оборудвана с разширени функции за безопасност като защита от свръхток, защита от късо съединение и наблюдение на температурата, гарантирайки безопасността и надеждността на вашата енергийна система.
  • Удобен за потребителя интерфейс: С интуитивния си интерфейс, контролната кутия предоставя важна информация за вашата батерийна система, улеснявайки нейното разбиране и управление.
  • Разширяемост: Модулният дизайн на контролната кутия позволява бъдещо разширяване, за да отговори на нарастващите ви нужди от съхранение на енергия.
  • Отдалечен достъп: Управлявайте вашата енергийна система от разстояние чрез съвместими устройства, предоставяйки удобство и гъвкавост в управлението на системата.

Техническа спецификация

Напрежение:
Работно напрежение: 120~750Vdc
Ампераж:
Номинален ток на зареждане/разреждане: 100A
Макс. ток на зареждане/разреждане: 125A
DC входна мощност: 12±2%V/4.15A
IP Степен
IP20
Работна среда:
-20~55°C
Размери:
565 × 440 × 150 мм
Код на продукта:
11863
Тегло:
15.5 кг
Гаранция:
10 години

Файлове за изтегляне

Подобни продукти