5.12kWh Батерия за Стенен Монтаж IP65 Vestwoods

Код: 11524

4182,35 лв. (вкл. ДДС)

Описание

Акумулаторната батерия VE51100W се очертава като отличен избор в Европа за тези, които желаят комбинация от висока ефективност и естетическа привлекателност в соларните домашни системи. С капацитет за съхранение на енергия от 5,12 kWh, тя е идеална за домакинства, които се стремят да увеличат максимално използването на слънчева енергия. Тази батерия може да се похвали с безупречна съвместимост с инверторите DEYE, AFORE и Victron Energy, като предлага гъвкавост за разширяване чрез свързване на до 16 устройства.

Пренесете вашата соларна система на следващото ниво с нашите съвременни решения за съхранение на енергия. Проектирани да работят безпроблемно с фотоволтаични системи, тези усъвършенствани батерии ви дават възможност да съхранявате излишната слънчева енергия и да я използвате, когато имате най-голяма нужда от нея. Насладете се на засилена енергийна независимост, по-голяма ефективност и несравнима надеждност.

Основни характеристики:

  • Ефективност на съхранение на енергия: Нашите батерии осигуряват ефективно съхранение на енергия. Съхранявайте излишната слънчева енергия, генерирана през деня, за да я използвате през нощта или в облачни периоди, като увеличите до максимум собственото потребление и намалите зависимостта от мрежата.
  • Надеждно резервно захранване: В случай на прекъсване на електрозахранването батериите осигуряват надеждно резервно захранване, като поддържат работата на основните ви уреди и устройства. Насладете се на непрекъснато електроснабдяване и спокойствие по време на извънредни ситуации.
  • Оптимизиране на времето за ползване: Възползвайте се от ценообразуването на електроенергията по време на ползване. Зареждайте батериите си в часовете извън пиковия период, когато тарифите за електроенергия са по-ниски, и ги разреждайте в пиковите часове, когато тарифите са по-високи. Увеличете максимално спестяванията, като използвате гъвкавостта на акумулаторните батерии.
  • Мащабируем и модулен дизайн: Независимо дали имате малка жилищна фотоволтаична система или мащабна търговска инсталация, нашите решения за съхранение на енергия предлагат мащабируемост. Лесно разширявайте капацитета си за съхранение с нарастването на енергийните си нужди, осигурявайки решение, което е устойчиво на бъдещето.
  • Дълъг живот и издръжливост: Нашите батерии са проектирани така, че да издържат на тежки условия и да осигуряват дълъг живот. Изградени от висококачествени материали и усъвършенствани системи за управление на енергията, те осигуряват надеждна работа за години напред.

Техническа спецификация

Серия:
Външен монтаж IP65
Напрежение:
51.2V
IP Степен
IP65
Капацитет на батерията:
5.12kWh
Работна среда:
-25~60℃
Размери:
410 * 666.2 * 179.5
Код на продукта:
VE51100W
Марка:
Vestwoods
Гаранция:
10 год.

Файлове за изтегляне

Подобни продукти