5.12kWh Батерия за RACK шкаф LiFePO4 100A 51.2V HV

Код: 11862

2159,23 лв. (вкл. ДДС)

Описание

Открийте възможностите за съхранение на енергия с Deye 5.12kWh HV Батерия за RACK шкаф за високоволтова система

Представяме ви батерията Deye BOS-G 5,12kWh HV – иновативно решение за съхранение на енергия, което предлага ново ниво на удобство, надеждност и устойчивост. Независимо дали сте собственик на жилище, търсещ енергийна независимост, или бизнес, който иска да оптимизира управлението на енергията си, тази батерия е проектирана да отговори на вашите нужди ефективно и надеждно.

Основни характеристики и предимства:

  • Удобен монтаж: Батерията Deye BOS-G 5.12kWh H/V е проектирана за бърз и лесен монтаж. Нейният дизайн на 19-инчов вграден модул рационализира процеса на инсталиране, като гарантира, че вашата енергийна система е готова и работи с лекота.
  • Безопасност и надеждност: Тази батерия има катоден материал от LiFePO4, известен със своята безопасност и дълъг живот на цикъла. С минимално саморазреждане тя може да стои на рафта до 6 месеца, без да се нуждае от презареждане. Той е без ефекти на паметта и се отличава с отлични показатели при плитки цикли на зареждане и разреждане.
  • Интелигентно управление на батерията: Оборудвана с усъвършенствана система за управление на батерията (BMS), батерията Deye BOS-G осигурява цялостна защита. Тя предпазва от свръхразряд, свръхзаряд, свръхток и екстремни температури. Системата автономно управлява състоянията на заряд и разряд, като същевременно балансира тока и напрежението на всяка клетка.
  • Екологично чист: Целият модул на батерията е екологично чист, нетоксичен и не замърсява околната среда. Избирайки батерията Deye BOS-G, вие приемате екологично и устойчиво енергийно решение, което намалява въглеродния ви отпечатък.
  • Гъвкава конфигурация: Гъвкавостта за мащабиране на вашето съхранение на енергия е на една ръка разстояние. Няколко батерийни модула могат лесно да се свържат паралелно, за да се увеличат капацитетът и мощността, което гарантира, че вашата енергийна система расте заедно с вашите нужди. Можете също така да се възползвате от различни възможности за надграждане, включително USB, Wi-Fi (по избор) и дистанционно надграждане, всички съвместими с инверторите Deye.
  • Широк температурен диапазон: С работния си температурен диапазон от -20°C до 55°C тази батерия е отлична при различни условия. Нейните отлични характеристики на разряд и живот на цикъла осигуряват надеждно и постоянно захранване с енергия дори в предизвикателни условия.

Батерията Deye BOS-G предлага нещо повече от просто съхранение на енергия; тя е врата към едно устойчиво и ефективно енергийно бъдеще. Интегрирайки тази усъвършенствана батерия във вашата система, вие поемате значим ангажимент за екологичност, надеждност и енергийна независимост. Опитайте силата на батерията Deye BOS-G 5,12kWh H/V днес и отключете енергийния си потенциал както никога досега.

Техническа спецификация

Мощност:
5.12 kWh
Напрежение:
51.2 V
IP Степен
IP20
Работна среда:
Charge: 0~55/Discharge: -20~55
Размери:
440x570x133 mm
Код на продукта:
11862
Тегло:
48 kg
Марка:
Deye
Гаранция:
10 години

Файлове за изтегляне

Подобни продукти