6 kW хибридна фотоволтаична система – с. Драгановци, Габрово

Тип

Хибридна монофазна система

Локация

с. Драгановци, гр.Габрово

С удоволствие съобщаваме за успешното завършване на проект за инсталация на 6 kW хибридна монофазна фотоволтаична система с 10 kWh батерия в с. Драгановци, Габрово. Проектът е реализиран в рамките на европейската програма Процедура BG-RRP-4.026 – Подкрепа за енергия от възобновяеми източници за домакинствата.

Системата осигурява надеждно и ефективно производство на електроенергия за домакинството, като е съобразена с нуждите на клиента за стабилно и устойчиво енергоснабдяване.

С добавянето на батерия с капацитет 10 kW, домакинството може да съхранява произведената енергия и да я използва в периоди с ниско слънцегреене или при повишено потребление, което значително повишава енергийната независимост.

Проектът е финансиран по програмата за подкрепа на възобновяемите енергийни източници, която предоставя възможност за внедряване на иновативни решения за домакинствата и намаляване на енергийните разходи.

Тази система ще допринесе значително за устойчивостта и енергийната ефективност на домакинството, като същевременно намалява зависимостта от традиционни енергийни източници и разходите за електроенергия.

Благодарим на нашите клиенти за доверието и сме горди, че продължаваме да допринасяме за устойчивото развитие и енергийната независимост на домакинствата чрез внедряването на съвременни и ефективни фотоволтаични решения.

За консултация по изграждане на фотоволтаични системи Габрово.

Видео от обекта

Related projects