Представяме ви бъдещето на устойчивата мобилност: Соларен навес за 2 коли от V-TAC

Радваме се да обявим, че нашият партньор V-TAC, водещ иноватор в областта на устойчивите енергийни решения, представи невероятен соларен навес за 2 коли, революция в сферата на екологичната мобилност.

С този забележителен комплект вече можете да използвате силата на слънцето, за да захранвате автомобилите си, като същевременно осигурявате подслон за два автомобила. Сетът включва компоненти от най-висок клас, гарантиращи оптимална работа и дългосрочна устойчивост.

Сърцето на тази система е хибридният инвертор с мощност 8 kW, който ефективно преобразува слънчевата енергия в използваема енергия за вашите автомобили. Безпроблемно интегриран с останалата част от инсталацията, той гарантира надеждно и непрекъснато електроснабдяване.

Придружаваща инвертора е 20kW високоволтова LiFePO4 батерия с впечатляващ живот от 8000 цикъла. Тази усъвършенствана технология на батерията гарантира, че вашите автомобили имат достъп до съхранената слънчева енергия дори през облачни дни или през нощта, което допълнително подобрява екологичните им възможности.

Соларният навес разполага с 15 високоефективни 545/550W соларни панела, осигуряващи мощност от 8kW. Това означава, че ще разполагате с достатъчно количество чиста, възобновяема енергия за захранване на вашите електромобили, като намалите въглеродния си отпечатък и същевременно се радвате на значителни икономии от разходите за гориво.

V-TAC са се погрижили както за дизайна, така и за функционалността. Ето защо конструкцията на навеса е внимателно проектирана, за да се слива безпроблемно със заобикалящата го среда, осигурявайки визуално привлекателно допълнение към вашия имот.

Не пропускайте тази изключителна възможност да се възползвате от устойчивия транспорт със соларния навес за 2 коли от V-TAC. Да се движим заедно към едно по-светло и по-чисто утре.

Споделете

Facebook
Twitter
LinkedIn
Количка