Партньорството ни с ОББ за инвестиционен кредит за изграждане на фотоволтаични централи

Като доставчик на фотоволтаично оборудване ние от Солар ОН винаги сме били посветени на предлагането на иновативни и висококачествени решения за нашите клиенти. С партньорството си с банка ОББ правим още една стъпка напред в нашия ангажимент за устойчивост.

Имаме удоволствието да си сътрудничим с банка ОББ, реномирана финансова институция, известна с ангажимента си към устойчиви инициативи. С подкрепата на банка ОББ можете да преодолеете първоначалните разходи за слънчева енергия и да се възползвате от предимствата на чистата енергия веднага. Кредитът е част от Програмата за устойчиво финансиране на ОББ и цели трансформация на основните източници на енергия и намаляване на въглеродните емисии.

Нашето сътрудничество с Банка ОББ предлага отлична възможност за нашите клиенти да инвестират лесно във фотоволтаични инсталации. Ето какво трябва да знаете за тези инвестиционни кредити:

  • Допустимост:
    Кредитополучателите трябва да са юридически лица, регистрирани по българското законодателство, лица, упражняващи свободни професии, или земеделски производители.
  • Цел на заема:
    Инвестиционните заеми са специално предназначени за подпомагане на изграждането или закупуването на фотоволтаични инсталации с мощност до 500 kW. Независимо дали възнамерявате да произвеждате електроенергия за собствено потребление или да продавате излишната енергия обратно в мрежата, този заем улеснява вашите стремежи в областта на слънчевата енергия.
  • Финансова подкрепа:
    Инвестиционните кредити на Банка ОББ предлагат изгодни условия, които позволяват на кредитополучателите да получат достъп до необходимия капитал за своите фотоволтаични проекти.

За повече информация може да посетите сайта на ОББ от ТУК.

Споделете

Facebook
Twitter
LinkedIn
Количка