Соларен панел TRINA SOLAR VERTEX S 405W

Код: 000103

357,60 лв. (вкл. ДДС)

Описание

  Trina Vertex S TSM свръхвисокопроизводителен модул, а технологията Trina Vertex въвежда нова ера. Новият 405W модулен клас Vertex S е базиран на най-съвременната технология на платформата Vertex. Той е идеално проектиран да отговори на специфичните изисквания за приложения на покрива, като размел, тегло, мощност, ефективност, оптика, механична здравина и надеждност. Този модул предлага най-добрия баланс между размер, тегло и производителност. Продуктът се отличава със своите малки размери и голяма производителност. Някои от характеристиките на този модул са следните – до 405 W пикова мощност, 21,1% ефективност с технология за свързване на клетки с висока плътност. В него присъства технология с множество шини за повече абсорбция, по-ниско последователно съпротивление, подобрено разсейване на тока и повишена надеждност. Отлично поведение на слаба светлина ( IAM) чрез оптимизирани клетъчни процеси и материали. Този модул е универсално решение за жилищни и търговски покриви. Характеризира се с висока съвместимост с наличните инвертори, оптимизатори и системи за монтаж. Модулът е лесен за използване поради идеалния си размер и ниското тегло. По-ниски разходи за монтаж с повишена ефективност и производителност. Гъвкави инсталационни решения за използване на системата.

  Trina Solar чупят световния рекорд за ефективност на слънчевите клетки 7 пъти подред. До днес Държавната ключова лаборатория за фотоволтаична наука и технологии са поставени 16 световни рекорда в ефективността на слънчевите клетки и мощността на модула.

 Панел Vertex S 405W се характеризира с черна рамка и технология 1/3 изрязване. Серията Vertex S е първият продукт на Trina, който се възползва от продуктова гаранция от 15 години. Благодарение на технологията за взаимно свързване на клетките с висока плътност няма пространство между клетките на модула. Високоефективният слънчев панел Trina Solar е проектиран да ви предложи екологично чист, устойчив и надежден продукт. Рамката на панел е изработена от черен алуминий, който предлага несравнима устойчивост на корозия.

Техническа спецификация

Мощност:
405 W
Размери:
1754 x 1096 x 30 mm
Код на продукта:
000103
Тегло:
21 кг
Марка:
Trina Solar
Гаранция:
15 г. продуктова / 25 г. линейна гаранция за производителност

Подобни продукти