Хибриден трифазен инвертор Solplanet ASW 08kH-T1

Код: ASW08kH-T1

3970,80 лв. (вкл. ДДС)

Описание

Нова серия хибридни трифазни инвертори ASW H-T1, надеждно решение за домашни и малки бизнес инсталации, с компактен и елегантен дизайн. Процесът на инсталиране се взема предвид от фазата на проектиране, което опростява целия процес за монтажници и техници. Визуализирането на мониторингови и оперативни данни е бързо и лесно за потребителя чрез нашето приложение Solplanet.

Елегантен и дискретен

Серията ASW H-T1 се отличава с елегантен и устойчив дизайн, а компактният дизайн с размери само 530x560x200 мм и тегло само 30-32 кг (в зависимост от модела) позволява да се впише безпроблемно във вашия дом или бизнес.

Гъвкав и надежден

Двойното електрозахранване (EPS) поддържа гъвкаво управление на мощно електрическо оборудване, а поддръжката на поетапно разполагане на батерии, ви позволява да проектирате по мярка вашата система за съхранение. Също така сертификатът IP65 го прави изцяло устойчив на атмосферни влияния, за удобен монтаж на закрито или открито.

Мониторингът става лесен!

Мониторингът на инсталацията и визуализацията на данните никога не са били толкова лесни. Актуализирахме нашето приложение Solplanet и с него можете да контролирате производството и съхранението на енергия директно от вашия смартфон.

Техническа спецификация

Мощност:
8 kW
Ампераж:
12.7 A
Размери:
530 × 200 × 560mm
Код на продукта:
ASW08kH-T1
Тегло:
30 кг
Марка:
Solplanet
Гаранция:
10 години

Подобни продукти