Хибриден монофазен инвертор Solplanet ASW3680H-S2

Код: ASW3680H-S2

3138,00 лв. (вкл. ДДС)

Описание

Новата серия хибридни еднофазни инвертори ASW H-S2 носи мощни надстройки на функциите, които се намират в неговия всепризнат лесен за инсталиране дизайн. Тази мощна, надеждна серия от инвертори осигурява по-висока ефективност, използвайки усъвършенствана технология за контрол на двуфазното преместване, подобрен процес на зареждане-разреждане и невероятно бързо превключване от паралел към мрежа.

Отличителен стил и гъвкавост

Новите инвертори от серията ASW H-S2 са 483 x 455 x 193,5 мм с тегло само 25,1 kg. Те разполагат с ултра тих режим с естествено конвекционно топлоотдаване, което значително намалява нивата на шума.

Модернизациите, които се намират в тази серия, също така носят подобрения в нашия награждаван водоустойчив дизайн и сертификат IP66 за удобен монтаж на закрито или открито.

Изключителна ефективност

Подобрена е цялостно основната структура, конфигурацията и системния алгоритъм, с подкрепата на множество основни процеси, като например оптимизиране на технологията за топология на веригата и технологията за управление на двуфазната смяна. Сега устройствата могат да осигурят пробивна ефективност с входяща мощност до 9 kW, 5 kW зареждане и разреждане. Резултатът е оптимално използване на енергията, като ефективността на разреждане е увеличена до 94,7%.

Скорост на превключване на милисекундно ниво, по-бърза от всякога

Новата серия еднофазни хибридни инвертори ASW H-S2 осигурява впечатляваща скорост на ниво милисекунди при превключване от паралелно към автономно захранване.

Модернизацията на системата вече разпознава изключването от мрежата за по-малко от 10 ms, осигурявайки по-бързо от всякога превключване от паралелна към автономна мрежа. Никога няма да се притеснявате, че ще загубите захранване по време на прекъсване на електрозахранването.

Усъвършенствана система за управление на енергията (EMS)

Новите серии еднофазни хибридни инвертори ASW H-S2 (3-6 kW), интегрират обновена интелигентна система за управление на енергията (EMS).

Интелигентното проследяване и възможностите за непрекъснато регулиране на фотоволтаичния панел, батерията, товара и онлайн захранването осигуряват оптимизирано потребление на енергия и ползи от производителността за намаляване на общите разходи.

Мощно захранване с напрежение

Моделът ASW H-S2 предлага максимален вход от 550 V с първоначално захранване от 50 V. Тази серия се предлага с входна мощност на фотоволтаичен масив, варираща от 5500 до 9000 Wp STC.

Включва 2 независими MPP тракера, всеки от които с максимален входен ток 16A.

Изходна (AC) Номинална мощност от 3680 W, плюс номинално напрежение 230 прави тази адаптивна серия инвертори изключително популярна за жилищни инсталации, както и за малки търговски операции.

Лесен за инсталиране

Нуждаете се от лесен монтаж? Системата за стенен монтаж на ASW H-S2 улеснява инсталирането със стандартни инструменти и без необходимост от отваряне на капака.

Включената в комплекта флашка с Wi-Fi за включване и пускане прави инсталационната връзка лесна за проследяване и позволява наблюдение на всички процеси в реално време с нашето удобно за потребителя приложение.

Техническа спецификация

Мощност:
3.68 kW
Ампераж:
16 A
Код на продукта:
ASW3680H-S2
Марка:
Solplanet
Гаранция:
5 години

Подобни продукти